Wat bieden wij? Partners Over ons Contact

De Daily Energy-vitaliteitsapp

Werken aan je vitaliteit moet leuk, boeiend en precies uitdagend genoeg zijn. Het moet je een gevoel van voldoening geven, niet pas aan het einde van de rit, maar elke dag. Daar komt onze Daily Energy-vitaliteitsapp om de hoek kijken. Wij zetten deze app in om mensen te helpen hun leefstijl met kleine stapjes aan te passen. Zo kunnen ze hun gewoontes en patronen blijvend veranderen, voor een vitaler leven.

Hoe enthousiast mensen ook zijn over een workshop of coachingmoment, de lessen in de praktijk toepassen, is vaak nog behoorlijk lastig. Vaak zijn ze de helft van de adviezen alweer vergeten als ze deur uitlopen. Wij geloven erin dat dingen pas echt beklijven als je er ook mee aan de slag gaat. 

Zo werkt het

Samen met je coach of trainer stel je persoonlijke doelen. De app biedt vervolgens individuele uitdagingen die je helpen om die doelen te behalen. Daarnaast kun je deelnemen aan teamchallenges. Ook hiermee werk je aan je vitaliteit, maar vooral ook aan de band met collega’s. Samen is toch altijd leuker dan alleen! 

Teamchallenges

Met de teamchallenges ga je op een leuke en actieve manier met vitaliteit aan de slag. Je gaat op een laagdrempelige manier de strijd aan met je teamgenoten. Elke dag is er een nieuwe activiteit waarmee je groepsgenoten kunt uitdagen. Het doel? De hoogste plek in het klassement veroveren! Denk aan activiteiten als een balansoefening zo lang mogelijk volhouden, of een wedstrijd wie het mooiste ontbijt maakt, waarbij alle teamgenoten stemmen op hun favoriet. 

Individuele challenges

Bij de individuele challenges ga je op een serieuze manier aan de slag met een onderwerp. De app helpt je om te bepalen waar jij het meeste baat bij hebt. Bijvoorbeeld ‘gezonder ontbijten’ of ‘werkdruk verminderen’. Je krijgt weekdoelen en dagelijkse subdoelen om aan het specifieke onderwerp te werken, zodat je heel concreet stappen zet in de richting van je hoofddoel.

Resultaten meten

De app vraagt medewerkers om hun feedback te geven op workshops en coachingsessies, maar ook op de challenges. Zo krijgen we goed inzicht in welke activiteiten het beste resultaat opleveren.

Meer weten of een intake plannen?

Neem contact op met Teun en ga samen een geweldige tijd tegemoet. Aarzel niet.

Neem contact met ons op
  • Wat bieden wij?
  • Partners
  • Over ons
  • Contact
  • Privacybeleid
  • Cookie-instellingen

Daily Energy BV | Klotterstraat 3 5711 AP Someren | KVK: 81591632 | Btw: NL862149289B01

Copyright 2024 © Daily Energy